Τι ζητάει ένας Κριός από τον σύντροφο του;

Οι Κριοί ελκύονται από δυνατούς αλλά και σκληρούς συντρόφους. Το άτομο που θα τους γοητεύσει πρέπει πάνω απ’όλα να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον και ίσως και μια εποικοδομητική διαφωνία, ή ακόμα και κριτική. Πρέπει να καταλάβετε πως το να διαφωνείτε με έναν Κριό σημαίνει πως ενδιαφέρεστε γι’αυτόν και τον συμπαθείτε. Τότε είναι που αρχίζει να σκέφτεται πόσο ελκυστική προσωπικότητα είστε και αμέσως στρέφεται ερωτικά προς εσάς.

Για να γίνετε σύντροφος ενός Κριού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το μυαλό και το πνεύμα σας μετά βάβαια από την παρόρμηση που θα νιώσει για να σας κατακτήσει. Οι Κριοί γενικά, είναι κυνηγοί που ορμάνε ξαφνικά χωρίς συνήθως προειδοποίηση για να κυριαρχήσουν, καμιά φορά όμως και για να αμυνθούν. Φοβούνται την απόρριψη και γι’αυτό προσπαθούν να κατακτήσουν αστραπιαία τον υποψήφιο σύντροφο, πριν να προλάβει να το καλοσκεφτεί και να αντιδράσει.

Τον πολιορκούν τόσο στενά και πιεστικά που δεν του μένουν πολλά περιθώρια. Έτσι ή θα αφεθεί και θα υποκύψει στον κυρίαρχο Κριό ή θα φοβηθεί και θα φύγει. Τώρα που είναι νωρίς όμως, αυτό το ενδεχόμενο δεν πανικοβάλλει αλλά ούτε στενοχωρεί τον σκληρό Κριό. Γρήγορα θα ξεχάσει και θα στραφεί αλλού για να παρηγορηθεί, χωρίς να μπει στον κόπο να προσπαθήσει τουλάχιστον να καταλάβει το γιατί αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο ο υποψήφιος σύντροφος. Εαν παρ’όλα αυτά καταφέρετε να γίνετε σύντροφος κάποιου Κριού, πρέπει να ξέρετε πως ίσως να περάσετε μεγάλη ταλαιπωρία! Καλό θα είναι να κρατήσετε χαρακτήρα και να αμύνεστε όσο μπορείτε. Ο Κριός καμιά φορά ίσως σας φτάσει στα όρια σας. Πάνω εκεί που θα σκέφτεστε ότι δεν πάει άλλο, ο Κριός, σαν να το ξέρει, θα κάνει κάποια κίνηση εντυπωσιασμού, θα σας κολακεύσει και θα σας ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο του. Εσείς ίσως και να υποκύψετε και είναι σαν να αρχίζετε πάλι από την αρχή!

Τι ζητάει ένας Κριός από τον σύντροφο του;

Τι ζητάει ένας Κριός από τον σύντροφο του;

 

Είναι καλό να έχετε υπόψιν σας πως όλα τα άτομα με τον ήλιο στον Κριό και ειδικότερα οι άντρες, έχουν φοβερές αντοχές. Μετά από κάποιον καιρό και αφού η σχέση έχει εξελιχθεί και αισθάνονται σίγουροι πως σας έχουν για τα καλά, θα καταλάβετε πως μπορούν απόλυτα να ελέγχουν τα πάθη τους, έτσι που σας τρελαίνουν. Ίσως αξίζει να υποφέρετε λιγάκι, αφού οι Κριοί είναι συνήθως αρκετά γοητευτικοί. Ο Κριός που σας επέλεξε για σύντροφο του δε θα χρειαστεί και πολύ καιρό για να εκδηλώσει τα συναισθήματα του.

Γενικότερα, είναι πολύ παρορμητικοί και αντιπαθούν τα χρονοβόρα φλερτ. Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα! Όλα τα άλλα είνα χάσιμο χρόνου και δεν του αρέσει να τον σπαταλάει. Έτσι, λοιπόν στοχεύει επάνω σας και ίσως και να σας προτείνει από την αρχή να κάνετε σεξ, σαν να πρόκειται για κάτι απλό και φυσικό. Δεν φημίζονται για την διακριτικότητα τους! Τις περισσότερες φορές απαιτούν άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση των αναγκών τους..

Εάν αυτή η προσέγγιση, δεν σας αρέσει , μπορείτε να αντιδράσετε, αλλά ο Κριός ίσως να μην σας δώσει δεύτερη ευκαιρία. Εύκολα και γρήγορα πολλές φορές στρέφεται προς άλλη κατεύθυνση, όσο και αν του έχετε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Advertisements