Τι ζητάει ένας Ταύρος από τον σύντροφο του;

Γενικά, οι Ταύροι είναι άτομα προσγειωμένα, τα οποία ξέρουν εξαρχής τι θέλουν και τι ψάχνουν. Για να προσελκύσετε έναν άντρα Ταύρο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, θηλυκή και σαγηνευτική αλλά και να είστε διαθέσιμη για σεξ. Αν διαθέτετε και περιουσιακά στοιχεία, τόσο το καλύτερο, αν και οι άντρες Ταύροι δίνουν περισσότερο σημασία στη φυσική επαφή. Είναι γνωστό, βέβαια, ότι τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία και αυτός είναι ο λόγος που δεν τα περιφρονούν.

Αν θέλετε να προσελκύσετε μια γυναίκα Ταύρο, καλό θα είναι να έχετε κάποια χρήματα ή περιουσία γιατί δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό.Επίσης θα πρέπει να είστε πιστός, ελκυστικός και να της δηλώσετε πως την θέλετε για σύντροφο αλλά και για σύζυγο σας. Αυτά τα λίγα αρκούν για να κατακήσετε έναν Ταύρο. Στην έναρξη της σχέσης σας, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και δεδομένα. Οι Ταύροι απαιτούν πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Θεωρούν τον σύντροφο τους εξάρτημα του νοικοκυριού τους, ισόβια ιδιοκτησία τους και θεωρούν ότι  έχουν κάθε δικαίωμα στην κατοχή τους.

Τι ζητάει ένας Ταύρος από τον σύντροφο του;

Τι ζητάει ένας Ταύρος από τον σύντροφο του;

 

Μην κάνετε το λάθος να ξενοκοιτάξετε, κι αν τύχει ποτέ φροντίστε να έχετε γερό άλλοθι! Αν τους πείσετε πως τα ψέμματα σας είναι αληθινά, θα το δεχτούν. Θα κάνουν τα πάντα για να φτιάξει ξανά η σχέση τους, για να κρατήσουν τον άλλον κοντά τους, για να μην φτάσουν στον χωρισμό αλλά και για να μην εκτεθούν κοινωνικά. Παρ’όλα αυτά η ζήλεια του Ταύρου ίσως είναι αρκετές φορές πιεστική και ανυπόφορη…Βέβαια οι ματιές τους είναι χαρακτηριστικές και σίγουρα έχουν φτάσει στο απροχώρητο όταν σας κοιτάνε με νόημα στα χείλη!

 

Advertisements