Τι ζητάει ένας Αιγόκερως από τον σύντροφο του;

Οι Αιγόκεροι γενικά είναι δύσκολα και πολύ επιλεκτικά άτομα στις σχέσεις. Πριν δεσμευθούν σοβαρά, εξετάζουν τα πάντα και θέλουν να αποφεύγουν τις προβληματικές, απαιτητικές αλλά και πιεστικές σχέσεις. Οι σχέσεις που προτιμούν είναι εκείνες που τους υπόσχονται εξέλιξη, εύκολη, ευχάριστη και ξεκούραστη ζωή, πλούσιο και υψηλά κοινωνικό περιβάλλον, πολυτέλεια και άνεση. Στις σχέσεις τους είναι αυταρχικοί και αυστηροί και θέλουν οι άλλοι να τους υπακούουν. Γενικά, όμως σε σοβαρά προβλήματα και σε υποθέσεις προσωπικές είναι να απορεί κανείς με τη δειλία που δείχνουν. Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν θα πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου κι εκεί δείχνουν πόσο αποφασιστικοί και δυναμικοί είναι.  Είτε αυτό αφορά τη δουλειά τους, την οικογένεια ή κάποια σχέση.

Οι Αιγόκεροι μισούν τις αλλαγές και πολλές φορές προτιμούν να παραμένουν σε ένα γάμο που μπορεί να μην έχει νόημα πια, παρά να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι λίγο πιο συναισθηματικές, αλλά και αυτές όπως οι άντρες του ίδιου ζωδίου αφήνουν πάντα τη λογική τους να νικήσει. Ο άντρας μιας γυναίκας Αιγόκερω θα πρέπει να είναι από υψηλό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, συνήθως υψηλότερο από εκείνην και προπάντος να της εξασφαλίζει ένα υψηλό εισόδημα και μια άνετη και πολυτελή ζωή. Γενικότερα, οι Αιγόκεροι νοιάζονται πολύ για την υπόληψη τους αλλά και τη γνώμη του κόσμου, οπότε καλό θα είναι, αν θέλετε να είστε στο πλευρό ενός Αιγόκερου, να δείχνετε ότι σέβεστε αυτές τις απόψεις του.

Τι ζητάει ένας Αιγόκερως από τον σύντροφο του;

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα που θα πάρουν αποφάσεις για τη σχέση τους όσον αφορα κάποιον χωρισμό,  μόνο όταν βρεθούν σε κάποιο αδιέξοδο, ή υπό πίεση και κατά πάσα πιθανότητα όταν η σχέση θα έχει πια φθαρεί. Δεν του αρέσει να φαίνεται πως αυτός αποφάσισε, κι έτσι ίσως όταν κάτι δεν πάει καλά, να μην μπορεί κάποιος να του αποδώσει ευθύνες. Προτιμάει να αποφασίσει ο σύντροφος τους για μια τέτοια απόφαση, παρά εκείνος

Είναι πιστοί στα καθήκοντα τους, στα ήθη και στα έθιμα και είναι οι τυπικοί οικογενειάρχες.

Advertisements