Τι ζητάει ένας Ζυγός από τον σύντροφο του;

Ο Ζυγός αγαπάει την ελευθερία αλλά είναι έτοιμος να παραδοθεί σε εκείνο το άτομο που πληρεί όλες τις προυποθέσεις που εκείνος έχει θέσει στο μυαλό του , και πάνω απ’όλα σε αυτόν που θα του δώσει αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη. Τα άτομα αυτά αναζητούν επιβλητικούς, αποφασιστικούς και δυνατούς συντρόφους. Πολλές φορές, ίσως σας δίνουν την εντύπωση, ότι είναι γεννημένοι για έναν άλλον κόσμο. Οι Ζυγοί χρειάζονται ένα όμορφο περιβάλλον για να μπορούν να ζήσουν αλλά και να δημιουργήσουν. Τα προβλήματα της καθημερινότητας τον ταλαιπωρούν και του αλλάζουν τη διάθεση και τις σκέψεις του αλλά και καταστρέφουν την μέχρι τότε διαδρομή του.

Ο Ζυγός ζητάει από τον σύντροφο του να του εξασφαλίσει ένα όμορφο περιβάλλον κι εκείνος θα το ανταποδώσει με τη σειρά του, με αιώνια αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γύρω του άτομα που ενδιαφέρονται για τον Ζυγό σας ερωτικά! Η απιστία είναι άμυνα και όπλο μαζί, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην την προκαλέσετε! Άλλωστε, είναι κάτι εύκολο για έναν Ζυγό που συνήθως είναι άκρως γοητευτικός και σχεδόν ποτέ δε του λείπουν οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες. Γενικότερα, οι Ζυγοί επενδύουν πολύ στις σχέσεις και τα προβλήματα που η κάθε σχέση μπορεί να έχει. Τους απασχολούν αρκετά συχνά και έτσι χάνουν πολύτιμο χρόνο και αναλώνονται σε τέτοιου είδους σκέψεις.

Τι ζητάει ένας Ζυγός από τον σύντροφο του;

Τα άτομα αυτά είναι ικανά να νιώσουν πολύ βαθιά και δυνατά συναισθήματα και πολλές φορές μπορούν να διαβάσουν τη ψυχή αλλά και τη σκέψη σας! Δυστυχώς όμως έχουν πολλές απαιτήσεις και αναζητούν το τέλειο κάτι που είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί! Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες, οπότε αν είστε άτομο οξύθυμο καλό θα είναι να περιορίσετε τέτοιου είδους εκδηλώσεις γιατί θα τον κουράσετε. Όταν βρίσκεται σε κατάστασης σύγχυσης αποσυντονίζεται και προτιμάει να αποχωρεί και να επιστρέφει όταν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Τα άτομα αυτά ξέρουν πως να κάνουν έναν σύντροφο ευτυχισμένο γιατί μπορούν να καταλάβουν εύκολα αυτό που θέλει ο άλλος. Θέλουν όμως και περιμένουν το ενδιαφέρον από τη πλευρά του συντρόφου τους και η μη εκδήλωση του σημαίνει αδιαφορία! Και την αδιαφορία ο Ζυγός, την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα!Την ψυχρότητα!!

Για να κρατήσεις έναν Ζυγό, πολλές φορές χρειάζεται ισσοροπία σε σκοινί, γιατί είναι άτομα πολύπλευρα και άπιαστα. Αν όμως ξέρετε τον τρόπο να τα προσεγγίσετε και να τα κρατήσετε θα δείτε ότι η ζωή μαζί τους θα είναι σχεδόν πάντα ενδιαφέρουσα!

 

Advertisements