Τι ζητάει ένας Υδροχόος από τον σύντροφο του;

Οι Υδροχόοι γενικότερα εκτιμούν τους ανθρώπους περισσότερο σαν φίλους παρά σαν μια καθαρά ερωτική σχέση. Αν ενδιαφέρεστε για έναν Υδροχόο καλό θα είναι να αποφύγετε τις επικρίσεις και την κριτική γιατ είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Δεν τους αρέσουν επίσης οι προσκολλήσεις και οι πολύ συναισθηματισμοί. Το πιθανότερο είναι να θελήσουν να ξεφύγουν. Ο Υδροχόος θέλει να νιώθει ελευθερία κινήσεων για να μπορεί να δημιουργεί. Καλό θα είναι λοιπόν, να μην κάνετε έλεγχο και σκηνές ζηλοτυπίες γιατί θα το πάρει σαν πίεση. Όσο πιο ελεύθερο είναι ένας Υδροχόος, τόσο πιο πολύ θα καθήσει κοντά στον σύντροφο του.

Τι ζητάει ένας Υδροχόος από τον σύντροφο του;

Γενικότερα, οι Υδροχόοι είναι απολύτως προσγειωμένα άτομα και αρκετά λογικά, όπου πολλές φορές ίσως να φαίνεται ότι προσεγγίζουν τους ανθρώπους με έναν αντισυμβατικό τρόπο. Σίγουρα, θα ξαφνιάσουν τον σύντροφο τους με απρόβλεπτες κινήσεις και καινούριες ιδέες. Παρόλο που ο Υδροχόος θεωρείται ψυχρό και απαθές άτομο, καταφέρνει να γίνεται αρκετά συμπαθής γιατί συμφωνεί φαινομενικά με όλους και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει!

Εάν ο σύντροφος που έχετε επιλέξει ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, καλό θα είναι να συμβιβαστείτε με την ανάγκη του αυτή για ανεξαρτησία αλλά και για ελευθερία κινήσεων.

Advertisements